Over Yoga Vinanna

Na vele lichamelijke klachten van migraine tot rugklachten en een burn-out kon ik mijn nieuwsgierigheid naar zelfgenezing en naar alles wat ik in me voelde niet meer stopzetten. Via  workshops ,lezen,  leren hulp vragen/en praten via persoonlijke coaching ,voelde ik me meer en meer landen in mezelf. Yoga beoefening was vanaf dag één de weg voor mij. Hierdoor nam mijn lichaamsbewustzijn toe. Mijn migraineklachten namen af en zijn nu verdwenen. 

Door meditatie beoefening kan ik in onrustige momenten mezelf wegtrekken uit mijn hoofd en letterlijk landen in mezelf. Later ontdekte ik de klankschalen .De trillingen en klanken brachten me nog sneller naar mezelf en heelde oude pijnlijke stukken. Nu zijn dit mijn elementen die ik dagelijks toepas en die ervoor zorgen dat ik heel dicht bij mezelf kan blijven en het geluk en liefde niet buiten mezelf hoef te zoeken maar in mezelf.

Opleidingen

In 2021 ben ik Afgestudeerd aan de Samsara yoga docenten opleiding. Ook ben ik aangesloten bij de yoga bond.

 Daarnaast heb ik meerdere bijscholingen gevolgd zoals; meditatie tradities, yoga voor ouderen,  yoga en stress hantering, yoga en seksualiteit en Yoga en Chi flow Yoga

Verder heb ik me verdiept in;
sound healing, Master healing, reading en Cystal healing ( Crystal Visions) en coaching.

In November 2019 ben ik gecertificeerd via Crystal Visions. Ik geef vanuit liefde  healingen, readingen. Vanaf 2020 ben ik coach en organiseer ik door heel Nederland lichtcirkels voor Crystal Visions.