Over Vinnana

Vinnana is de boedhistische naam voor bewustzijn.Vinnana is voor mij een verzamelnaam , met  mogelijkheden voor iedereen die op zoek is naar rust, ontspanning, verwerking, vertrouwen, bewustwording en naar zichzelf  ( wie ben ik), .Vinnana is ontstaan naar een lange weg op zoek naar mezelf .Na vele lichamelijke klachten van migraine tot rugklachten en een burn-out kon ik mijn nieuwsgierigheid naar zelf genezing en naar alles wat ik in me voelde niet meer stop zetten.Via  workshops ,lezen,  leren hulp vragen/en praten via persoonlijke coaching ,voelde ik me meer en meer landen in mezelf.Yoga beoefening was vanaf dag één de weg voor mij.Hierdoor nam mijn bewustzijn van mijn lichaam toe.Mijn migraine klachten namen af en zijn nu verdwenen.Door meditatie beoefening kan ik in onrustige momenten mezelf wegtrekken uit mijn hoofd en letterlijk landen in mezelf.Later ontdekte ik de klankschalen .De trillingen en klanken brachten me nog sneller naar mezelf en heelde nog pijnlijke stukken.Nu zijn dit mijn elementen die ik dagelijks toepas en die er voor zorgen dat ik heel dicht bij mezelf kan blijven en het geluk en liefde niet buiten mezelf hoef te zoeken maar in mezelf.

Ik volg de vier jarige opleiding tot yoga docent bij Samsara .( 7 juni 2021 studeer ik af.)
Behaalde stukken: meditatie traditie s, yoga voor ouderen, sound healing  1 en 2, Soundhealing via Muzikind. yoga en stress hantering. master healing, reading en Cystal healing ( Crystal Visions) , coaching met healing carts.(Aarts engelen en stralen).In 2018 is een grote wens uitgekomen . Ik mag samen met mede cursisten van Crystal-Visions de healing cirkel Brabant dragen. In november 2019 ben ik gecertificeerd via Crystal Visions.  Ik geef vanuit liefde  healingen, readingen . va 2020 ben ik angel coach bij crystalvisions voor de lichtwerk academie 

Ook mag ik yoga, meditatie en klankschaalmassage's geven aan cliënten met parkinson en andere cliënten met  niet aangeboren hersenafwijkingen. ondanks hun beperking leren ze weer houden van hun lichaam en mogen ze zichzelf vinden.
Samen met Annelies Theelen  geef ik kinderyoga/massage/kristallen en klankschaal lessen .Specialiteit ouder en kind die te maken hebben met een scheiding of verlies.
.Ben erg dankbaar dat  dit mijn werk nu is.Graag wil ik samen werken met iedereen die op dit gebied iets wil delen.

Van energie , zang tot creatief bezig zijn.

Je mag contact met me opnemen via mail.Liefde is verbondenheid zonder oordeel. Liefde is verbindende ruimte die tussen twee personen kan ontstaan en heeft niets van doen met iets nodig hebben.


Liefs Susan


Met dank aan : Samsara yoga docenten opleiding

                Happynings sound healing

Muzikind

Crystal Visions
Team Innessence. (Stokershorst.) 
Annelies Theelen
luister kind.

   team Archipel
en mijn  partner Harold 

.

Maak kennis met je yogadocente


Je bent in goede handen bij onze getrainde yogadocenten.